ARTIZAN CLUB Serbest Paylaşım PlatformuEdebiyat & KitapArtizan Yazarlar KlübüArtizan YazarlarıDemeter'in Hikayeleri (Moderatörler: fondip, funda_era)Konu: Demeter'in Hikayelerine Yorumlarınız 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Demeter'in Hikayelerine Yorumlarınız  (Okunma Sayısı 27114 defa)
Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #1155 : 06 Şubat 2012, 19:29:39 »

aman aman, eli sopalı okurum... Onur'a güvenelim lütfen... asıl Ayda'ya bakalım... Bir Işık yaksın Ayda, Onur olur pervane...
Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #1156 : 06 Şubat 2012, 19:32:31 »

Emirciğim yani Ayşeciğim,
sanırsam benim abla demem gerekmez:)) Bölümü beğenmene çok sevindim. aynalar işe yarıyor bazan, değil mi?...
Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #1157 : 06 Şubat 2012, 19:35:20 »

Aysu Bulut'un yazıları benii de hep etkilemiştir. Aysu Bulut yani gizemli yazarımız çifte sürpriz olacak... yine mi tüyo verdim ben??? öperim...
smile
Gülücük:)
Cool Artiz

« Yanıtla #1158 : 06 Şubat 2012, 23:21:22 »

Demetimmm   belkide ....aaa daha yeni geldi bölüm ...felan diyeceksin ama vallahi ben bölümü merak ediyorum....çok gecikmez diye umuyorum...yani....???  buda sıkıştırmanın biraz yumuşamış hali oluyor canım galibaaa... Çıldır Çıldır Çıldır   ama merak ediyorum napimm... utanan112

YANAĞINDAKİ GAMZEYİ OLUŞTURAN GÜLÜMSEMEDEYİM...fcn-5fcn-5
Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #1159 : 06 Şubat 2012, 23:58:34 »

demet  de-87

a8yb
smile
Cool Artiz

« Yanıtla #1160 : 07 Şubat 2012, 00:14:26 »

demet  de-87

a8yb

bu Demet yaparsa çok güzel yapar bilirim.....beklemedeyim efemmmm.. fnn-1

EMİR
Çaylak Artiz
*

« Yanıtla #1161 : 07 Şubat 2012, 01:12:12 »

demet'ciğim sende abla diyebilirsin canım..benim yaşım müsait:) ben sizleri okurken gençleşiyorum..ruhumu diri tutuyorsunuz..hep yazın ben çok güzel okurum:) sevgiler hepinize...
smile
Cool Artiz

« Yanıtla #1162 : 08 Şubat 2012, 00:56:25 »

eeeee  Demet hanımcım...oyunda ki bölümünüzü devraldım..ee peki benim burada ki bölümüm nerdeee...????  hııı??  vallahi bekliyorum efenimmm..... vs-34

Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #1163 : 09 Şubat 2012, 01:19:05 »

Fatoşum bende konsantrasyon problemi var, havuz problemi gibi bir şey. bir taraftan dolarken bir taraftan boşalıyor. ama yine de epeyce yazdım, sanırım yarına hazır olur. sonra ver elini Nefes...sevgiler.
smile
Cool Artiz

« Yanıtla #1164 : 09 Şubat 2012, 01:29:40 »

ahhh  olsun be tatlım ya....sıkma sen canını ben hergün yazsan da doymam ...ama bu yazma işi çok zormuş  anladım....şimdi bölüm isterken bile senden anlıyorum yani sizi...öyle hemen olmuyor bu işler gerçekten....

sen rahatça yaz ...yarın akşam buluşalım.sonrada ver elini Nefes dediğin gibi....öpüyorum seni canım benim...

smile
Cool Artiz

« Yanıtla #1165 : 09 Şubat 2012, 15:15:27 »

Demetimm....bu kadar erken yollayacağını düşünmemiştim..tesadüf yolladığın dakikada siteye girmişimmm..içime doğmuş sankiiii.....

tatlımm..Ayda nın kaçış sebebini öğrendik ama inan ki hiççç aklımınucundan geçen birşey değil di.....ölen birine verilen bir söz mü Onur un dediği gibi bu acıyı çekmelerine sebep....:(   annesi neler yaşadı o sözü verdirmesine sebep bilemiyoruz ama öyle güçlü bir acıymış ki kızından bile söz istemişş..

şimdi benden uzak durabilirmisin sorusuna .......başını iki yana sallayarak cevap verdi...ve Onur döküldü .... Kalp2  canımmm  aşıklar dile geldi......sebepler öğrenildi...şimdi bu aşkı doyasıya yaşamak zamanı değil mi???  tabiii  daha o gizemli yazar var ortaya çıkaak değil mi?? img-12

birde hep diyorum ..tasvirlerin benzetmelerin bir başka....Yolun kıyısında, ışığı olmayan bir sokak lambası gibi dikiliyorum   ..... bayıldığmı ifade etmek isterim efenimm.....

sevgiler yolluyoum sana kucak kucak Demetimm.... kd-1

Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #1166 : 09 Şubat 2012, 15:26:11 »

ah be Fatoşum, ben de senin bu yorumlarına bayılıyorum  Kalp2 .. diyorsun ya öykü yazamam diye, öyle değil işte, zaten yazıyorsun.. senin şu mesajlarını arka arkaya eklesen bile ne güzel öyküler çıkar ortaya  Melek ...
bölümü beğenmene sevimdim tabii. bölüm adına dikkat ettiysen, "nefes almaya başlıyorum yeniden" di. ben de diyorum ki şimdi, nefes'e bölüm yazamaya başlıyorum, yarına gönderirim inşallah. öpüyorum canımcığım... Aşık Olmak
SerapMerve
Cool Artiz

Farklı,değişken,savunmasız..

« Yanıtla #1167 : 09 Şubat 2012, 21:46:41 »

Uzun bir aradan sonra bu hikayeye devam ediyorum..
Demet, çok güzel bir anlatımla hikayeyi nerelere getirmişsin.
Ayda ile aralarında aşk başlamış ama bir şey Aydayı onudan uzaklaştırdı..Ayda'nın sunduğu sebep bana çok inandırıcı gelmedi doğrusu..Çünkü restaurantta onun soyadını duyduğunda verdiği tepki çok farklıydı..

Sonuçta Onur o dergide yeni başladı. Bu kadar çabuk ismini duyurması hele ki ilk dergisi çıkmadan. Bilmiyorum işin ucu şu gizemli yazara bağlanır mı? Bekleyip göreceğiz.

Ellerine sağlık canım
EMİR
Çaylak Artiz
*

« Yanıtla #1168 : 10 Şubat 2012, 00:01:45 »

demet'ciğim!! ne güzel bir bölümle gelmişsin öyle..?? büyük bir zevkle okudum...onur 4 ayak üstüne düştü..ayda'yı gök de ararken meymonun yerinde buldu..ayda'yı takip etti ve ulaştı ona...nasıl güzel sarıldı ayda'sına ve aşkını itiraf etti..aslanım onur..tek tutuyorum seni..insan sevdimi arkasında durmalı..ne olursa olsun...ellerine ve yüreğine sağlık demet'ciğim...bayıldım ben su gibi akıp giden satırlarına..sevgiler gönderiyorum sana kucak kucak...
Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #1169 : 10 Şubat 2012, 01:17:46 »

merhaba Serapmerve,
hikayeye ara verince tabii kopuk oluyor bazı şeyler.... vallahi ben de koptum hikayeden sık sık geri gidip okuyorum yanlış bağlantı olmasın diye ama olabilir tabii. ufak bir açıklama yapayım yinede. onur dergide yeni demişsin, değil aslında, sonbahar başlarından beri genel yayın yönetmeni ve dergi künyesinde adı var. bu yeni sayı ilk sayı değil, dergide önemli değişiklikler yaparak bastıkları sayı.
ama kaçma bahanesi Onur'a daha hafif geldi sanırsam:)  bakalım nereye nasıl bağlanacak, başka nedenler var mı, göreceğiz ileride. sevgiler canım..
Sayfa: 1 ... 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 Yukarı git Yazdır 
 ARTIZAN CLUB Serbest Paylaşım PlatformuEdebiyat & KitapArtizan Yazarlar KlübüArtizan YazarlarıDemeter'in Hikayeleri (Moderatörler: fondip, funda_era)Konu: Demeter'in Hikayelerine Yorumlarınız « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: