A.aycan
Çatlak Artiz

♥ in vino veritas ♥
|
 |
« Yanıtla #45 : 07 Haziran 2009, 14:29:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Didem
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #47 : 22 Haziran 2009, 01:10:15 » |
|
İyi geceler...
Sitemizin bu XL hali beni çok yordu... bu halinden kurtulacak mı? Yoksa bu yeni düzenlme mi? Ne olur olmasın w0-1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sozbey
Editör

|
 |
« Yanıtla #49 : 18 Ağustos 2009, 02:21:14 » |
|
Sevgili dostlar, arkadaşlar sesizce takip ettiğim bu bölümde iyi niyetlerinizi, temennilerinizi, okuyup takip etmekteyim, birey olarak güzel kalpli herkesin kendi çapında, kendi çevresinde ihtiyacı olana duyarlı olduğunun bilincindeyim... Ama daha bilinçli bir yerlere varmak ve sonuca ulaşmak lazım, birlikten kuvvet doğacak çünki....Yaşamımda, en haz duyup, manevi huzurun en tepesinde kendimi bulduğum alan hayır işleri yapmaktır bu çerçevede, örgütlemek, kermes ve sergiler açmak, toplantılar, yemekler düzenlemek ve bunları kendini ıspat etmiş hayır kurumlarıyla paslaşarak dağıtmak benim insan olma onurum ve bilincimdir... Eğer izin ve müsade verirseniz, bu sosyal proje başlığı altında Artizan Club olarak örgütleme çalışmasını yapmayı görevim ve onurum bilirim. Bu konuyla ilgili organizasyon çalışmasını yapmak için Bütün üyelerimizden bir oylama yapmasını rica etmekteyim. Eğer şahsımı bu göreve layık yetenekte ve donanımda görürseniz, ikinci aşama olarak sizlerden Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, orta Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu, Iç Anadolu, güney Anadolu olmak uzere temsilci başkan görevinde gönüllü adaylar olmanızı rica etmekteyim... Birden fazla aday durumunda yine oylama yapabiliriz, veya aday arkadaşlarımıza iş bölümü öneririz. Bütün üyeler yaşadığı bölgelerdeki temsilci başkanlar aracılığıyla daha önce birlikte tanımladığımız ve takvimlerini belirlediğimiz sosyal proje konularında yardımlarını iletirler. Sosyal projelerin hepsi Artizan Club adı altında yardım kuruluşlarına makbuz karşılığında iletilir... Kitaptan, kıyafete, gönüllü hizmet çalışmalarından, maddi bağışa kadar bütün yardımlarımızı ellerimizi birleştirerek Artizan Club adı altında yapalım, elimiz sesimiz bilinsin, çoğalsın, duyulsun.... İyilik, güzellik ve anlamlı paylaşımlar için pişen her çorbada Artizan Club'un tuzu olsun...Sosyal Projelerimiz başlığı altında bir başkan, bir başkan yardımcısı, 9 bölge temsilcileri ve bu görevlileri denetleyecek en az 5 denetim üyesi olmak üzere 16 kişilik bir yönetim kuruluna ihtiyacımız var. Bunun dışında da direkt başkan la çalışacak bir reklam ve halkla ilişkilerciye gereksinimimiz var. Yönetim kurulu, görev dağılım çalışmasını, sosyal sorumluluk projeleri ve bunların takvimlerini, birlikte çalışacağımız dernekleri ve kendi calışma tüzüğünü ve bütün bunların diğer üyelerimizle paylaşımını ortak bir çalışmayla yapabilir... uzunca bir zamandır konuştuk, ve birbirimizi tanıyoruz, şimdi eyleme birlikte katılma zamanı. Lütfen eller havaya... Bu konudaki bütün fikir, öneri , oylama ve gönüllü temsilci aday başvurularımızı 15 Eylül tarihine kadar yapıp bu konuda proje geliştirebilirsek, hemen çalışmaya başlar ilk çalışmamızı da 29 Ekim Cumhuriyet bayramımıza denk getirebiliriz.. sevgiyle kalın..
Metis...
|
|
|
|
|
|
Doğru bildiklerimizi özgürce yazamayacaksak, yazmanın anlamı yok!
Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
|
|
|
Demeter
Cool Artiz

|
 |
« Yanıtla #50 : 28 Ağustos 2009, 11:11:28 » |
|
(nereye yazacağımı bilemedim. sohbet kıvamında yazabilirim diye düşündüm)
benim derdim şu:
word sayfasında, karakter ve paragraf özellikleri atayarak yazdığım yazılarım, sayfama girip yanıtla kutucuğuna kopyaladığımda, bütün özelliklerini kaybediyor, onları tanıyamaz oluyorum... ne bold kalıyor, ne satır aralıkları... tek tek düzeltmem gerekiyor, ki bu bana angarya geliyor. haksız mıyım, derdim büyük değil mi?
aman doktor, canım gülüm doktor, derdime bir çare...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeRiLL
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #52 : 18 Haziran 2010, 22:34:35 » |
|
Sozbey ben beril.www.muratuba.com un adminiyim şuan sitemiz domain süresi yüzünden kapalı ama açılcak.tuba buyukustun ve murat yıldırım üzerine kurulmuş fan sitesidir.düşünür müsünüz kardeş site olmayı ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|