ARTIZAN CLUB Serbest Paylaşım PlatformuForum HakkındaForum Kuralları & Duyuruları & İstekleriniz Konu: İstek ve Dilekleriniz 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: İstek ve Dilekleriniz  (Okunma Sayısı 4796 defa)
A.aycan
Çatlak Artiz

♥ in vino veritas ♥

« Yanıtla #45 : 07 Haziran 2009, 14:29:46 »

prison break sayfasına girdiğim anda,ekranda donmalar yaşıyorum...diğer bir sayfaya geçiş imkansız... ağlarım ps"yi resetlemedende ps normal haline getiremiyorum.. icon104uk forumun diğer sayfalarında bir problem oluşmuyo oysa.. Bilmemki bilginize  phk-6

Bedişim... loves005 Michael'ın yakışıklılığını bizim site kıskandı sanırsam...

O yüzden videolarını izlememize izin vermiyor.. bhy-t

Şaka bir yana ben şimdi sayfaya girip baktım..Bende herhangi bir sorun olmadan videolar kolayca açılıp izlenebiliyor...

Birde linkleri tıklayıp videoların bulunduğu konumlardan izlemeyi bir dene... Göz Kırp

Acaba senin pc de mi bir sorun var..?Format atmak gerekiyor olabilir..

Ahh Michael ahh..Bizim sitenin bile feleğini şaşırttın... utanan112 d3b1

bhy-t  bhy-t bhy-t bhy-t bhy-t bhy-t bhy-t bhy-t bhy-t

çok doğru ablacım...

sitemiz kıskandı yakışıklımı  bhy-t bhy-t bhy-t bhy-t bhy-t

A.aycan
Çatlak Artiz

♥ in vino veritas ♥

« Yanıtla #46 : 14 Haziran 2009, 14:50:50 »

BEN BİR ŞEY SORACAĞIMMM...

neden artık anket açamıyoruz..

sayfalara baktım hiçbirinde anket açmak için bir buton seçenek falan yok..

aydınlatabilirmisiniz beni bu konuda rica etsem  utanan112 utanan112

P.S:özellikle hayatımız roman bölümünde bulamadım burada var ama orada yok  ??? ???

Didem
Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 22 Haziran 2009, 01:10:15 »

İyi geceler...

Sitemizin bu XL hali beni çok yordu... bu halinden kurtulacak mı? Yoksa bu yeni düzenlme mi? Ne olur olmasın  w0-1
aytac
Cool Artiz

« Yanıtla #48 : 22 Haziran 2009, 15:11:59 »

Hem güzel hem yorucu

keepintouch
sozbey
Editör

« Yanıtla #49 : 18 Ağustos 2009, 02:21:14 »

Sevgili dostlar, arkadaşlar sesizce takip ettiğim bu bölümde iyi niyetlerinizi, temennilerinizi, okuyup takip etmekteyim, birey olarak güzel kalpli herkesin kendi çapında, kendi çevresinde ihtiyacı olana duyarlı olduğunun bilincindeyim...
Ama daha bilinçli bir yerlere varmak ve sonuca ulaşmak lazım, birlikten kuvvet doğacak çünki....Yaşamımda, en haz duyup, manevi huzurun en tepesinde kendimi bulduğum alan  hayır işleri yapmaktır bu çerçevede, örgütlemek, kermes ve sergiler açmak, toplantılar, yemekler düzenlemek ve bunları  kendini ıspat etmiş hayır kurumlarıyla paslaşarak dağıtmak benim insan olma onurum ve bilincimdir... Eğer izin ve müsade verirseniz, bu sosyal proje başlığı altında Artizan Club olarak örgütleme çalışmasını yapmayı görevim ve onurum bilirim. Bu konuyla ilgili organizasyon çalışmasını yapmak için Bütün üyelerimizden bir oylama yapmasını rica etmekteyim. Eğer şahsımı bu göreve layık yetenekte ve donanımda görürseniz, ikinci aşama olarak sizlerden Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, orta Karadeniz, Akdeniz, Doğu Anadolu, Iç Anadolu, güney Anadolu olmak uzere temsilci başkan görevinde gönüllü adaylar olmanızı rica etmekteyim... Birden fazla aday durumunda yine oylama yapabiliriz, veya aday arkadaşlarımıza iş bölümü öneririz. Bütün üyeler yaşadığı bölgelerdeki temsilci başkanlar aracılığıyla daha önce birlikte tanımladığımız ve takvimlerini belirlediğimiz sosyal proje konularında yardımlarını iletirler. Sosyal projelerin hepsi Artizan Club adı altında yardım kuruluşlarına makbuz karşılığında iletilir... Kitaptan, kıyafete, gönüllü hizmet çalışmalarından, maddi bağışa kadar bütün yardımlarımızı ellerimizi birleştirerek Artizan Club adı altında yapalım, elimiz sesimiz bilinsin, çoğalsın, duyulsun.... İyilik, güzellik ve anlamlı paylaşımlar için pişen her çorbada Artizan Club'un tuzu olsun...Sosyal Projelerimiz başlığı altında bir başkan, bir başkan yardımcısı, 9 bölge temsilcileri ve bu görevlileri denetleyecek en az 5 denetim üyesi olmak üzere 16 kişilik bir yönetim kuruluna ihtiyacımız var. Bunun dışında da direkt başkan la çalışacak bir reklam ve halkla ilişkilerciye gereksinimimiz var. Yönetim kurulu, görev dağılım çalışmasını, sosyal sorumluluk projeleri ve bunların takvimlerini, birlikte çalışacağımız dernekleri ve kendi calışma tüzüğünü ve  bütün bunların diğer üyelerimizle paylaşımını ortak bir çalışmayla yapabilir... uzunca bir zamandır konuştuk, ve birbirimizi tanıyoruz, şimdi eyleme birlikte katılma zamanı. Lütfen eller havaya... Bu konudaki bütün fikir, öneri , oylama ve gönüllü temsilci aday başvurularımızı 15 Eylül tarihine kadar yapıp bu konuda proje geliştirebilirsek, hemen çalışmaya başlar ilk çalışmamızı da 29 Ekim Cumhuriyet bayramımıza denk getirebiliriz..   sevgiyle kalın..

Metis...

Doğru bildiklerimizi özgürce yazamayacaksak, yazmanın anlamı yok!

Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
Demeter
Cool Artiz

« Yanıtla #50 : 28 Ağustos 2009, 11:11:28 »

(nereye yazacağımı bilemedim. sohbet kıvamında yazabilirim diye düşündüm)

benim derdim şu:

word sayfasında, karakter ve paragraf özellikleri atayarak yazdığım yazılarım, sayfama girip yanıtla kutucuğuna kopyaladığımda, bütün özelliklerini kaybediyor, onları tanıyamaz oluyorum... ne bold kalıyor, ne satır aralıkları... tek tek düzeltmem gerekiyor, ki bu bana angarya geliyor. haksız mıyım, derdim büyük değil mi?

aman doktor, canım gülüm doktor, derdime bir çare...
aytac
Cool Artiz

« Yanıtla #51 : 30 Ağustos 2009, 19:04:47 »

benim bu kere isteğim basit,
ismi ne nerede
(sitemizde yazılı veya görsel ne var ise bir ismi vardır)
1. sütün eserin adı 2ci sütun kilitlenmişse kilit değilse açık 3.cü sütun
yazanın niki adı vs,
alt alta satır satır,
ben böyle benzer bir şeyi geçmişde  ekselde yapardım,
1. sütundaki eser ismine tıkladığınızda koordinat sizi o bölüme götürüyor,
bir nevi kitapların arkasındaki bulabilme klavuzu gibi

ekselde mesela ilgili karede ki isme = deyip o ilgili kareye gidip enter layanca
konuyu tablo otomatik algilıyordu,
burada nasıl olur zor değildir umarım,
böylece sitemizde kolay bir erişim tablosu oluşur,
nedersiniz sozbeyim kimsede akla gelmedik bir şey bizde olamazmı
neden olmasın???????????????

keepintouch
BeRiLL
Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 18 Haziran 2010, 22:34:35 »

Sozbey ben beril.www.muratuba.com un adminiyim şuan sitemiz domain süresi yüzünden kapalı ama açılcak.tuba buyukustun ve murat yıldırım üzerine kurulmuş fan sitesidir.düşünür müsünüz kardeş site olmayı ?
sozbey
Editör

« Yanıtla #53 : 18 Haziran 2010, 23:01:33 »

Sevgili beril,

Mesajın için teşekkürler.

Sevgili Murat'ın katkısıyla resmi fan sitesi  "Murat Yıldırım Fanclub"ı kurduk. Bu sitede diğer fan sitelerinin kendini tanıtması ve kardeş site olmayı isteyenlere bir bölüm de açtık. İsterseniz Fanclub'a üye olup sitenizi de orada tanıtıp banner ekleyebilirsiniz. Fanclub'ın bannerını da kendi sitenize ekleyebilirsiniz.

Sitenin bazı eksikleri var, tamamladığımızda  Murat Yıldırım ile ilgili aktiviteler de yapacağız, sizleri de bu konuda bilgilendireceğiz.  Şimdilik siteyi inceleyip kendinizi tanıtabilirsiniz, sizin üyeleriniz de üye olabilirler.

www.muratyildirimfanclub.com

Sevgiler,

Doğru bildiklerimizi özgürce yazamayacaksak, yazmanın anlamı yok!

Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
rahime
Çaylak Artiz
*

« Yanıtla #54 : 13 Aralık 2011, 16:33:07 »

merhaba arkadaşlar  Üye olmama rağmen  hikaye arşivlerimiz bölümüne giremiyorum  yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
ays-gul
Super Moderatör

« Yanıtla #55 : 14 Aralık 2011, 00:35:54 »

merhaba arkadaşlar  Üye olmama rağmen  hikaye arşivlerimiz bölümüne giremiyorum  yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Merhaba, Öncelikle hoşgeldin ..
Bahsettiğin bölüm, hikayelerin kaldırıldığı bölüm sanırım..'arşivlerimiz'  bölümü hikaye yazan arkadaşların isteği üzerine kaldırılan hikayelerin olduğu  bölümdür... üye olsanızda göremessiniz..

Sevgiler..

Facebook Sayfamız:Artiz Cafe 
 "..Kâlp,
rüzgârın kırda oraya buraya savurduğu
bir tüy gibidir.."
rahime
Çaylak Artiz
*

« Yanıtla #56 : 11 Ocak 2012, 13:47:59 »

MERHABA arkadaşlar iyi çalışmalar benim önerim üye olan arkadaşlarımızın en azında belli imtiyazlara sahip olmaları yönünde çünkü üye olmayanlarda girip belli yorum ve senaryoları okuyabiliyorlar .Yani bizimle aynı imtiyazlara sahipler yanlış anlamayan tabiki okusunlar  okumak kadar  güzel birşey olamaz İNSAN OKUYABİLDİĞİ KADAR  İNSANDIR .Ama enaz biz üyeler için arşivlerimiz bölümünü açarsanız çok seviniriz eminim okuyabileceğimiz çok güzel hikayeler vardır ve çok mutlu  edecektir biz çok teşekkürler iyi çalışmalar
aytac
Cool Artiz

« Yanıtla #57 : 11 Ocak 2012, 16:03:27 »

burası
neden açık ve ekleme yapılıyor
2012 sayfası
ne işe yarıyor

keepintouch
ays-gul
Super Moderatör

« Yanıtla #58 : 12 Ocak 2012, 14:20:56 »

Burası adı üstünde ''istek ve dilekleriniz'' sayfası arkadaşlar.....
 Buraya ekleme yapılabilir..

Facebook Sayfamız:Artiz Cafe 
 "..Kâlp,
rüzgârın kırda oraya buraya savurduğu
bir tüy gibidir.."
aytac
Cool Artiz

« Yanıtla #59 : 12 Ocak 2012, 15:29:15 »

Bu alan için görüş ve isteğim bulunmamaktadır,
site zaten en mükemmeli yakalamış durumda.

keepintouch
Sayfa: 1 2 3 [4] Yukarı git Yazdır 
 ARTIZAN CLUB Serbest Paylaşım PlatformuForum HakkındaForum Kuralları & Duyuruları & İstekleriniz Konu: İstek ve Dilekleriniz « önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: